Gå direkte til indhold

Om DIF Museum

DIF Museum er med til at bevare gamle effekter og sørger for, at de store idrætsudøveres præstationer bliver husket

De store sportspræstationer, de udødelige sportshelte, de store idrætspolitiske beslutninger og de Olympiske Lege gennem tiderne skal ikke gå i glemmebogen. Derfor var det en gammel drøm, der gik i opfyldelse, da det betydningsfulde historiske arkiv af billeder, pokaler, bøger, OL-dragter, film mv. som DIF råder over, i foråret 2014 fik museumsstatus og blev optaget som medlem af Organisationen Danske Museer.

Danmarks Idrætsforbunds Museums første bestyrelse består af Lotte Büchert (formand), Preben Kragelund (næstformand), Laila Ottesen, Jesper Frigast og Morten Mortensen.

Efter samlingen igennem flere år har lidt af pladsmangel, er kapaciteten blevet udvidet med fire nye lokaler i Idrættens Hus, hvoraf et indrettes specielt til beklædningsgenstande.

Accepter